top of page

Qigong

Qigong för alla 

Zhineng Qigong är mycket lätt att lära sig och rörelserna är mycket enkla att genomföra. Varje pass tar ca 90 minuter.

Start: Hösten 2023

mail: milliv@me.com

sms: 073-033 16 43

Anmäl dig via: www.sv.se

Välkommen!

Vad händer när du tränar Qigong?

Du kommer att märka efter bara några pass att du mår bättre och får mer energi. Du blir gladare, lugnare och kan njuta mer i ditt liv och i din vardag. Din kropp och hela du föryngras, och du lever mer från hjärtat.

Qigong är mycket bra för dig som vill må bra på riktigt, få mer livsenergi, vill lindra smärta eller helt enkelt vill förebygga sjukdomar. Idag lever många av oss under mycket stress, och det känns som att den bara ökar och ökar. Qigong är en fantastisk metod, och när du tränar det så blir du snabbt avslappnad eftersom du får tillgång till ditt inre lugn och ro.

Vad ingår i varje pass?

  • Vi tränar Lyft upp Qi, som är en serie av lugna och harmoniska rörelser, hela programmet i själva Qigongträning. Lyft upp Qi tränar vi både i början och i slutet av passet.
  • Jag går igenom och föreläser varje lektion om ett specifikt tema som är nytt för varje pass. Exempel på temat kan vara livsenergi, medvetande, kropp och själ, mm. Du kommer att få många tips och verktyg som kommer att hjälpa dig att må bättre, få balans, klarhet, och mer livsglädje.

Varje pass är ett äventyr, och en upplevelse, som hjälper oss att förstå, inse och känna i kroppen vilken fantastisk träning Qigong är, och också för att den tar oss längre i vår personliga utveckling.

Vill du boka en privat lektion i qigong med mig så går det också bra. Är ni en grupp på minst 5 personer som vill lära er zhineng qigong, kan vi även ordna en träff och ett datum som passar er.

konsten att fånga lyckan är att likt en spindel spinna ett nät av kärlek i alla riktningar och fånga in allt som kommer förbi

Tolstoj

bottom of page