Massage

Avspänningsmassage

en helkroppsmassage där din avkoppling ligger i fokus. Metoden är en lätt taktil beröring. du uppnår djup avslappning och återhämtning. Ansiktet, fötterna och händerna masseras också varsamt under behandlingen. Mycket bra och värdefull massage för dig som vill må bra. den kan även hjälpa om du har smärta,  oro eller stress i kroppen. 

60min 880 kr

50min 795 kr

40min 720 kr

30min 540 kr

Regndropp​

fantastisk behandling för ditt välbefinnande. Dina fötter och rygg är i fokus och välgörande eteriska oljor som: basilika, oregano, timjam, merjam, pepparmint, vintergröna...droppas som en regn på kroppen och masseras in, först på dina fötter och sedan på din rygg. var och en har unika egenskaper och är mycket välgörande för din hälsa. oljorna är också rensande och hjälper kroppen att bli av med gifter. Utmärkt bra för spända axlar, nacke och rygg. Mycket avkopplandet.

50min 895 kr

Emotionell

Emotionell balans. Väldoftande eteriska oljor masseras in på specifika kroppsområden, dofterna kan hjälpa dig att lösa eventuella känslomässiga blockeringar, befria dig från negativa känslor, uppnå bättre hälsa och känna dig mer harmonisk. En behandling för dig som är redo att släppa det du inte längre behöver bära. Mycket välgörande och utvecklande.

50min, 895 kr

Ayurvediska behandlingar

Siddha

En vitaliserande ayurvedisk helkroppsmassage som ger energi till hela din kropp. Massagen är djupgående, uppiggande och helt underbar. Först masseras några av din kropps energipunkter med en mycket exklusiv olja, därefter appliceras en varm och mycket behaglig olja på hela kroppen. Denna massage kan alla ta och den passar också mycket bra vid till exempel kroppssmärtor av olika slag samt vid ledbesvär och reumatiska besvär.

70min 920 kr

Abhyanga

En vitaliserande ayurvedisk oljemassage. en varm olja appliceras över hela din kropp och sedan följer en massage med mjuka och behagliga rörelser. må-bra-hormoner som oxytociner och endorfiner aktiveras och en detox-process startar. massagen hjälper dig att bli av med slaggprodukter och stärker immunförsvaret. mycket bra för dig som behöver en energiboost. oljan som används är individuellt anpassad till din kroppstyp för att uppnå bästa effekt. 

70min 920 kr

Marma

Exklusiv ayurvedisk massagebehandling där kroppens energipunkter masseras varsamt. Den börjar med att jag avläser din puls för att ta reda på var i kroppen det finns obalanser, och tar fram ett antal eteriska oljor som du får dofta och sedan väljer du den olja du tycker bäst om. Massagen görs med oljan som du valt och som också är den du just då behöver. Efter massagen får du veta betydelsen och kopplingen mellan oljan och din kropp. Marmamassagen ökar din livsenergi och hjälper dig att slappna av på djupet. Massagen balanserar både kropp och själ, och du får chansen att komma närmare ditt sanna jag.

70min 920 kr

Basti

Basti är en ayurvedisk behandling som har sitt ursprung i Siddha Vaidya tekniker. Den hjälper vid många olika hälsoproblem. Man gör en damm vid den kroppsdel som ska behandlas och specifika örter och oljor hälls i dammen. Det är en mycket effektiv behandlingsform. Den hjälper t ex vid hög stress, utmattning, hormonella rubbningar, magproblem och flera andra åkommor. Det finns olika typer, t ex Adrenaldamm (dammen placeras över Binjurarna), Urobasti (placeras över hjärtat), Thyreodamm (placeras på halsen), etc. Jag väljer rätt damm för dig. 

30 min 550 kr

40 min 650 kr

50 min 790 kr