Milagros

   Ayurveda, Massage & Qigong

Om mig

För några år sedan kom jag i kontakt med en rad olika metoder som hjälpte mig att förbättra min hälsa och att utvecklas till den människa jag är idag. Trots att jag hade lyckats mycket bra och hade allt jag önskat mig i livet mådde jag inte så bra, det var något som saknades. Därför sökte jag alternativa metoder, och jag började testa en rad olika behandlingar och vägar, bland annat olika typer av massage, behandlingar, qigong, yoga och ayurveda.   

 Idag mår jag bättre än någonsin och jag vill erbjuda dig de behandlingarna och metoder som hjälpte mig att komma närmare mitt sanna jag, att våga testa nya vägar, och att utvecklas som individ. Eftersom att dessa metoder hjälpte mig, så är jag övertygad att jag kan hjälpa dig på vägen till ditt bästa jag. 

 
Jag är diplomerad inom:
 • Reiki, Första graden av Uusi System i Naturlig Healing, augusti 2014
 • Regndroppsteknik med Young living eteriska oljor, februari 2015
 • Qigong lärare grundutbildning vid Qigong Akademien, Stockholm, mars 2015
 • Taktil /Avspänningsmassagge, Maj 2015
 • Emotionell balans med Youngliving Essentiella oljor, september 2015
 • Ayurveda hälsovägledare & terapeut, augusti 2016
 • Certified in Siddha Therapist, juni 2016
 • Marmabehandling, ayurvedisk massage, juli 2016 
 • Reiki, Andra graden av Uusi System i Naturlig Healing, december 2016
 • Diplomerad i Medicin 1 & 2 av Skandinaviska Förbundet Komplementär Medicin, 24 oktober 2017
 • Certified in Stress Treatments, behandlingar som effektivt motverkar stress, december 2017För över 25 år sedan flyttade jag från södra spanien till norra sverige, och sedan dess jobbar jag som gymnasielärare i spanska och filosofi. Idag jobbar jag även med min firma Milagros, i en strävan att dela med mig till dig av mina kunskaper och erfarenheter. En god vän från Peru föreslog firmans namn "Milagros", som på spanska betyder underverk, men är också mitt namn.

Alla är välkomna till mig, du som redan lever det liv du vill leva och mår bra kan ändå behöva en skön stund då och då. Om du är sjuk, för att få koppla av en stund, eller för att lindra smärtan. känner du dig orkeslös, mår du dåligt pga t ex stress eller är du utmattad, så är du varmt välkommen till mig. Du kommer snart att börja må bättre.

För er som idag mår dåligt eller har problem som ni inte vet hur ni ska handskas med vill jag säga att det går att förändra sitt liv, till det liv just du vill leva, där lugn, harmoni, energi och glädje är självklara inslag i din vardag.

Vi ses!!

Tacksam är jag...om jag kan få hjälpa dig i din strävan att uppnå det bästa av allt.
Hör gärna av dig om du vill veta mer eller om du funderar på vilken behandling som passar dig bäst.
Välkommen önskar Milli!

I de värsta omständigheterna finns de största möjligheterna till en förändring till det bättre.


Euripides