top of page
  • _

Caminos sobre el mar


Caminos sobre el mar

En el norte volvimos a ver

el color de la arena de las playas

y el mar destaparse

y lentamente liberarse de su helada manta blanca.

Ante los rayos cálidos primaverales se consumía el sólido hielo,

no queriendo del todo irse fluyendo

sin por última vez mostrarnos frágiles evidencias de su larga e invernal existencia,

bellos recuerdos

y mágicos caminos sobre el mar.


0 views0 comments

Recent Posts

See All

En insikt från himlen! I somras var jag till Spanien och hälsade på min familj. Där laddar jag mig på alla plan, själen trivs bland de andra själarna som älskar mig villkorslöst. Det är så roligt att

Till lärare i alla skolformer och till personal inom äldreomsorgen vill jag säga TACK! Det är en naturlig del av livet att barn blir stora och så småningom lämnar föräldrahemmet och blir självständiga

Boosta din energi!! Alla människor behöver beröring då och då, det bästa är om man får det varje dag så klart. Är man ensam eller har man ingen som kan massera en ofta, så kan man faktiskt massera sig

bottom of page